miercuri, 4 februarie 2009

Stop! Listen to the voice inside ...

What do you hear? hmm... Obviously some of us will say : "Well, I think my stomach has a problem!" ... no. nu la asta ma refeream si cu atat mai mult nici versul din melodia lui Yves Larock ... si pentru ca totul porneste din interior si ajunge sa fie expus, intr-o maniera acceptata de societate, am stat si m-am gandit cum ar fi sa zicem totul fara perdea ... cum ar fi sa zici exact ce simti si ce crezi despre un om ... cum ar fi sa ii zici k iti place de el, ori ca e naspa ... Well, asta e o problema mare, caci in fond parerea proprie ramane aceasi, indiferent de cuvintele pe care le folosim. Si totusi ... marele pardox? Ajungi sa fii ipocrit daca nu zici ce crezi ... oare e bine ? oare ajuta la ceva ... cat de putin inseamna putin ... cat de mult inseamna mult ... cat de adevarat inseamna adevarat?

5 comentarii:

  1. totusi, am vrea sa zicem si sa ne fie zis totul fara perdea?
    think again.

    RăspundețiȘtergere
  2. depinde de fiecare om, de taria de caracter, de cat de mult este dispus sa accepte lucrurile asa cum sunt sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu zici in fatza unei persoane ca nu iti convine ceva,probabil e pentru ca ai primit o educatie adecvata.nu tine neaparat de ipocrizie.cand erai mic ai tai te-au invatat sa fii politicos,right?cei 7 ani de acasa se resimt mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  4. observ ca acest post a starnit mai multe reactii adverse decat ma asteptam ... asadar, anaahh, in postul de mai sus ma refeream la un caz ideal, exact ca la fizica. Desigur, sunt de acord ca cei 7 ani de acasa nu trebuie sa lipseasca, dar daca educatia aceasta, nu ar tine seama de vorbitu "fara perdea" atunci sunt sigur ca multi oameni ar fi mai sinceri cu ei insusi :)

    RăspundețiȘtergere