luni, 25 mai 2009

Chilleaza-te

Imi plac relatiile astea sport, in care ma simt ca si cum as fi angajat part-time si iau "pauze", caci deh, toata lumea are nevoie de concediu. In materie de inovatii, e demn de apreciat procedeul de relatie cu telefonul mobil, care, vad ca sta la baza asteptarilor noastre pentru ceea ce se vrea a fi o relatie "chill". Poimaine cand ma duc la lucru si-am sa alerg dupa autobuz, am sa-mi iau un covrig din statie pentru ca nu vreau sa trec la caiet si sa imi scada la salariu pe luna viitoare. Asadar, draga mea, sa nu te superi daca in loc de flori, ai sa ma vezi muscand cu pofta dintr-un covrig pentru ca m-am convins ca nimic nu poate fi mai chill decat sa te vad pe tine cum te oftici si te zgaraii pe gat zicandu-mi ca sunt un ordinar, lipsit total de sentimente. Si-mi pare rau ca te astepti la replici mai inteligente si la gesturi deosebite, dar am inteles unele lucruri sunt complementare si florile vin la pachet cu niste vorbe profunde. Nu si covrigul meu. Imi place ca vezi lucrurile in perspectiva si te gandesti la casnicie, copii si cariera, dar n-ai idee ce fericit sunt ca nu ma incluzi in ecuatie. Suna foarte cunoscut replica "ies cu prietenele" si chiar nu ma deranjeaza atata timp cat nici tu n-o sa te superi daca intr-o zi o sa ma trimiti dupa lapte si n-am sa mai vin. Dar, stim cu totii ... rezistenta e inutila. Pana unde merge porcaria asta nu-mi dau seama, dar la un moment dat incepi sa pierzi sirul evenimentelor. Am vazut/auzit ceea ce zic in ziua de azi gagicile ca asteapta de la o relatie si in mare masura se pliaza excelent pe cazul prezentat. Oarecum e dus la extrem, dar nu-i vina mea ... stiu ca puteti mai mult. Iar noi, cand privim din exterior, ne dam seama ca televizorul si internetul v-au facut asa "independente" si toate gagicile care vin cu sfaturi utile pentru o viata in care emanciparea femeii este mai presus de orice. Declar, in calitate de reprezentant al partii masculine, ales in unanimitate ca noi nu avem nevoie de astfel de femei. Televizorul le-a adus in halul asta, ok, el sa aiba parte de ele. Asta daca n-or sa ajunga domnisoare la 50 de ani, inconjurate numai de pisici, asteptand in continuare un Fat-Frumos pe cal alb. Mult succes cui crede ca are nevoie! ;)) [ Chapter closed ] 

6 comentarii:

  1. doamne, cat de adevarat :))

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) rad cu lacrimi. bestial de criminal:>

    RăspundețiȘtergere
  3. unele nu se pot abtine:D sa nu fie 'independente'

    RăspundețiȘtergere
  4. In incercarea ta de a sintetiza natura feminina, evident incompleta si subiectiva, fiind prezentata in timp ce esti implicat, mai mult sau mai putin, intr-o relatie cu sexul opus (rationamentelor logice), uiti sa observi si sansa ca o sa devii ghei in stilul asta, sau pe la 45 de ani, cu burta si par pe spate, o sa te crezi inca "barbat" si oricum superior proastelor alea care nu meritau sa fie cu tine. Sexele nu sunt in nici un caz atat de diferite, iar complementaritatea lor este un aspect care, in opinia mea, scuza, daca nu chiar motiveaza suficient, orice "pretentii" ale sexului frumos. Invata sa apreciezi o femeie dupa ceea ce ii este specific si unic, incercand sa integrezi partile care nu iti convin in natura tipica feminina. Crezi ca lor le convine preferinta noastra pentru iesirile "cu baietii", in detrimentul lor, excesele de alcool sau tratarea lor ca un obiect sexual ? Evident, majoritatii nu. Asa cum ele au invatat sa tolereze aceste comportaente "normale", in viziunea noastra, poate ar trebui sa iti reconsideri drepturile si obligatiile tale intr-o relatie, "alpha male" sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred in ceea ce zic, si daca am inceput cu "imi place" inseamna ca asa si este. De remarcat faptul ca incepand cu a doua fraza, fac referire la "tura urmatoare" ceea ce ar insemna ca un comportament al meu, usor modificat s-ar plia perfect pe cerinta tipelor care vor relatii "chill". Daca tot vorbim de echilibru, cand vine vorba de iesirile cu baietii, eu cred ca reusesc sa imbin armonios lucrurile astea, fara sa supar pe absolut nimeni, fara sa renunt la ceva anume. Apreciez ceea ce este unic si specific, punand mai presus de orice calitatile unei persoane de sex feminin, dar consider ca a devenit un fel de trend in materie de relatii. Si cred ca asta nu mai e ceva specific. Toate sunt chill, toate sunt independente, toate sunt gagici.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce generalizezi? Si la urma urmei ce inseamna "independenta"? Pentru ca este un termen subiectiv din cate observ... Poate a-ti fi autosuficient vine din instinctul de auto-protejare. Oricum, ca reprezentanta a sexului feminin, iti zic un lucru despre "gagici": toate au nevoie sa fie iubite si intelese. Daca relatia este intr-un anume fel, nu este numai vina ei.

    RăspundețiȘtergere